Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl, redactie@ictmedia.nl, sales@ictmedia.nl
073 - 614 0070
TECHONOMDAY
TECH EVENT VAN HET JAAR
Bezoek TechonomyDay.nl

TechonomyDay

Interactie op het hoogste niveau

Deelnemers

Programma

Partnerships

VIP Diner & Entertainment

Deelnemers

Techonomy Day is dé gelegenheid voor directieleden en toezichthouders om in besloten kring vrijuit van gedachten te wisselen over de economische, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen die er toe doen.

Techonomy is een exclusieve bijeenkomst met beperkte deelnamemogelijkheid (maximaal 100 CxO’s) en is alleen op uitnodiging toegankelijk.

Programma

Inhoudelijk, to-the-point, laagdrempelig, interactief en bovenal relevant. Zomaar een greep uit de trefwoorden die van toepassing zijn op de vernieuwde formule van ICT Media. Ongedwongen evenementen rondom een actueel thema, met een inspirerend plenaire start en een verdere inhoudelijke verdieping tijdens de break-outs.

Partnership

ICT Media ondersteunt haar partners in hun verkoop en marketing doelstellingen op basis van een hoogwaardig programma en entourage, in combinatie met een buitengewone doelgroep van hoog niveau. Het programma is volledig vraaggestuurd en opgezet in samenwerking met partners en de rest van de gemeenschap, op alle thema’s die hoog op de agenda van de bezoekers staan. Dit is de ultieme gelegenheid om thought leadership te eisen voor onze partners.

VIP

Na een intensieve preconference programma zijn een selecte groep partners bevoorrecht om te genieten van de meest exquise gerechten en drankjes in onze VIP Diner. Een fantastische, gezellige, zeer feestelijke netwerk avond met spectaculaire acts door bekende artiesten – een ideale gelegenheid om de besprekingen voort te zetten met een selecte groep van uw belangrijkste accounts of klanten. Wij verzekeren u dat dit een onvergetelijke ervaring is voor zowel u en uw relaties.

TechonomyDay

Interactie op het hoogste niveau

Digitalisering heeft voor burgers, bedrijven en overheden vergaande gevolgen. De impact is voelbaar in het dagelijkse leven, de bedrijfsvoering en het beleid. Het is ook de motor achter de disruptie die zowel door gevestigde organisaties als nieuwkomers wordt ingezet. ‘Oude’ bedrijven komen met nieuwe en andere diensten en producten. Nieuwkomers vallen op hun beurt weer de gevestigde orde aan met hun disruptieve innovaties. Dit samenspel slingert de verandering van de klassieke economie naar een Tech Economie aan.

Hoe kunnen organisaties hun rechtmatige plek opeisen in de Tech Economie? Waar houdt disruptie op en wordt het een heilloze exercitie? Hoe kanaliseer je innovatie zonder het te verstikken of af te remmen? En wat zijn de succesfactoren? Tijdens Techonomy Day delen CxO’s van toonaangevende organisaties op ongeremde wijze hun ervaringen met die vraagstukken.

In samenwerking van ICT Media kan een partner:

  • Aanspraak maken op de verschillende disciplines van Board community;
  • Bouwen en versterken van relaties met C-level gasten;
  • Merkbewustzijn en zichtbaarheid creëren onder uw doelgroep;
  • Contactmomenten met uw doelgroep in een gezellige en ontspannen omgeving;
  • Genereer leads en nog belangrijker: Target Account Sales!

Format

Ronde & discussie -tafel sessies

Expert/Thema sessies

Peer sessies

Dag

Ontvangst & Lunch

Plenair programma I
Lineup van sterke sprekers

Break
Partnerplein

Plenair programma II
Rondetafel sessies, expert sessies, peer sessies

Receptie

Diner
Ruimte voor 150 gasten met live entertainment

8-10 C-level gasten (60 minuten)

• Guests zijn enkel op uitnodiging op basis van de Target Account List
• ICT Media helpt met het tot stand komen van de thema van de sessie en ondersteunen voor een client/gast spreker
• ICT Media zal ondersteunen in het uitnodiging proces
• Moderatie voor meer diepgaandere discussies op aangegeven topics
• AV materiaal en dranken

Een ronde tafel sessie is de ideale manier voor partners om in contact te komen met hun doelgroep. Kennis wordt gedeeld dankzij directe contacten en deelnemers aan de sessie zijn in staat om een duidelijk beeld van de problemen op de markt te krijgen.

Partners en hun leidinggevenden starten de sessie, echter wordt dit altijd met respect voor de gemeenschap gedaan en zonder het bevorderen van eigen bedrijven.

Deelnemers aan de ronde tafels waarderen dit en het resultaat is dan altijd van hoge waarde voor beide partners en doelgroep.

15-35 C-level gasten (60 minuten)

• Open sessie voor de gasten om te bezoeken
• ICT Media helpt met het tot stand komen van de thema van de sessie
• Inclusief moderatie, AV materiaal en dranken

Een gemeenschap kan niet floreren zonder interactie en kennisuitwisseling. Daarom bieden ICT media en zijn partners de leden binnen de CIO gemeenschap aan om deel te nemen aan deskundige expert of thema sessies voor de CIO.

Managers van een aantal organisaties gaan een discussie aan over een actueel onderwerp. Na een inleidende presentatie door een deskundige of client ontstaat er vaak al snel een levendige discussie.

Een expert sessie wordt doorgaans gepresenteerd door één leverancier, terwijl een thema sessie wordt gepresenteerd door een selectie van leveranciers die werken in een zogenaamde eco-systeem.

15-35 C-level gasten (60 minuten)

• Alle gasten van het congres zijn vrij om dit deel van het sub programma te bezoeken
• Presentatie is een mix van CIO’s/CxO’s, top-Executives of van onze partners met externe content sprekers
• ICT Media bepaalt het topic van de High Speed Keynotes
• Er kunnen maximaal 4 keynotes deelnemen met ieder 12 minuten om zijn/haar visie op het gespecificeerde topic te geven

Ervaringen, percepties, fouten en visie verhalen … fundamentele elementen van een geweldige sessie! Binnen 60 minuten zal het publiek worden weggeblazen met 4 verschillende point-of-views, allemaal met betrekking tot hetzelfde onderwerp. Gedreven door een klok en een gong, iedere keynote heeft een maximum van 12 minuten om zijn visie en ervaringen te delen. Als je als partner of doelgroep wilt deelnemen aan een van de high speed keynotes, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Partnerschap

Wat is de toegevoegde waarde voor uw bedrijf?

ICT Media ondersteunt haar partners in hun verkoop en marketing doelstellingen op basis van een hoge kwaliteit programma en entourage, in combinatie met een buitengewone doelgroep van hoog niveau. Het programma is volledig vraag gestuurde en het opgezet in samenwerking met partners op alle thema’s die hoog staan op de agenda van de bezoekers.

Onderstaand zijn de standaard pakketten die ICT Media aanbied, prijs op aanvraag. Daarnaast leveren we ook maatwerk oplossingen en aanvullende sponsoring opties. Neem contact op voor meer informatie.