Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl
073 - 614 0070

Persbericht: ICT Media BV benoemt Barry van Beem tot COO

//
Posted By
/
Categories

Sinds de oprichting in 2005 maakt ICT Media BV een structurele groei door. Inmiddels is het bedrijf marktleider op het gebied van media en evenementen, veelal gericht op specifieke C-levelfuncties. “Na tien jaar bouwen is onze organisatie toe aan verdere verdieping en ontwikkeling”, aldus Rob Beijleveld, CEO en DGA van ICT Media BV. “Door het aantrekken van een ervaren directeur creëren we een stabiele basis voor de volgende fase van groei.”

Barry van Beem (48) is per 15 januari benoemd tot COO van ICT Media BV. Hij oogstte eerder successen in diverse directiefuncties bij onder andere Fujitsu, IPsoft, HP en Accenture. De grote marktkennis van de nieuwe ICT Mediaexecutive zal bijdragen aan de sterk doelgroep- en partnergerichte benadering. Van Beem wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele activiteiten, inclusief commercie en delivery. “ICT Media is een gezond en sprankelend bedrijf, waar ik al mijn kennis en opgebouwde ervaring kwijt kan”, verklaart de nieuwe COO
zijn keuze voor het succesvolle media- en evenementenhuis.

Aansluiting

Rob Beijleveld is verheugd met de aanstelling van Barry van Beem: “Een goede aansluiting van ons portfolio en services op de veranderende marktvraag is extreem belangrijk. Voor mij als oprichter en directeur betekent dit soms dat ik met zorg grootgebrachte ‘kindjes’ moet loslaten. Met Barry als operationeel verantwoordelijke kunnen we met ons zorgvuldig opgebouwde ecosysteem van IT-dienstverleners en industrie Executives de stap maken naar de volgende fase.”