Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl
073 - 614 0070

Tijdschrift IT Management

TITM Community

 

 

TITM Nr. 1

Cloud & Data

In het eerste nummer van Tijdschrift IT Management (TITM) staat dataopslag in de cloud centraal. Nu de cloud steeds meer de primaire strategie is voor ondernemingen, is het zaak dat medewerkers op een veilige, consistente en snelle manier toegang hebben tot hun data, ongeacht het device waarop ze werken of de locatie waar ze zich bevinden. Vooral voor bedrijven met meerdere vestigingen en veel mobiele werknemers is dit een uitdaging. Tel daarbij op het stijgend aantal hybride cloud-architecturen en de uitdagingen op het gebied van security en compliance, en de complexiteit wordt in één oogopslag duidelijk.

TITM Nr. 2

Secure!

Security blijft de gemoederen bezighouden. Daarom besteedt Tijdschrift IT Management (TITM) in nummer 2 uitgebreid aandacht aan dit thema. Er gaan stemmen op dat organisaties tenminste 10% van het totale IT-budget zouden moeten reserveren voor informatiebeveiliging. Informatiebeveiliging dient zich echter niet alleen te richten op de dreiging van buiten, maar ook op de risico’s van binnen de organisatie. Experts hebben het over het belang van security by design, privacy-by-design en encryptie. Maar hoe vinden organisaties de juiste balans tussen een effectief versus een werkbaar beveiligingsbeleid?

TITM Nr. 3

Businesstechnology

Tijdschrift IT Management (TITM) nr. 3 brengt de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van businesstechnology in kaart. Het IT-landschap verandert voortdurend. Technologische trends en nieuwe applicaties volgen elkaar in rap tempo op. Slimme IT-managers zetten businesstechnology in als instrument voor innovatie en het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen. Zij streven naar een kortere time-to-market met lagere kosten en meer kwaliteit. Rationele IT-managers kiezen voor toekomstbestendige applicaties en zorgen ervoor dat het IT-landschap ook op termijn beheersbaar blijft. Ze houden hun leveranciers scherp, liften niet mee op elke hype en accepteren alleen applicaties die het bedrijf écht nodig heeft.

TITM  Nr. 4

Innovatie & transformatie

Tijdschrift IT Management (TITM) nr. 4 benadrukt het belang van innovatie en transformatie. Digitale transformatie is niet langer een vrijblijvende keuze, maar een bittere noodzaak. Ondernemingen die te traag zijn met innovatie worden links en rechts ingehaald door hun concurrenten. Niet alleen de klanten lopen weg, maar ook de eigen, meest talentvolle medewerkers zoeken hun heil elders. Bij digitaal volwassen bedrijven daarentegen wordt technologie niet ad hoc ingezet, maar vormt deze het hart van het bedrijf. Succesvolle organisaties streven naar een optimale mix van bedrijfscultuur, mensen, structuur en processen. Hoe weten zij snel en adequaat te innoveren en waar nodig te transformeren?

TITM Nr. 5

Organisatie & management

Tijdschrift IT Management (TITM) nr. 5 stelt de positionering van IT-management in de organisatie centraal. Van oudsher heerst een zeker wantrouwen tussen de Business en IT. Een klein incident volstaat om de ‘incompetentie’ van de IT-afdeling te bewijzen. De IT-professional ligt onder een vergrootglas. In de literatuur werden modellen beschreven, zoals business IT alignment, die een praktische oplossing leken te bieden. De kloof bleek echter onoverbrugbaar. Fusion, een samensmelting tussen Business en IT, moest vervolgens soelaas bieden. IT als staffunctie verdween. Waar staan we nu?

TITM Nr. 6 – Jaarboek

Jaarspecial – Trends

Traditiegetrouw zet Tijdschrift IT Management (TITM) in het laatste nummer van het jaar de trends op het gebied van IT op een rij. Wat zijn de belangrijke trends en ontwikkelingen rondom zakelijke IT-toepassingen? Wat zijn de belangrijkste voorspellingen voor 2018 en wat zeggen de thought leaders , IT-specialisten, onderzoeksbureaus, leveranciers en publicisten hierover?

Echte vakbladen

Heeft u interesse in een van de bladen van ICT Media of wilt u meer weten over adverteer mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op

 

Vul het onderstaande formulier in.

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Bericht