Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl, redactie@ictmedia.nl, sales@ictmedia.nl
073 - 614 0070

Media

De klant bereik je het gemakkelijkst via het geen de doelgroep leest: onze vakbladen en online portal. Profileer je bedrijf als thought leader door als partner te adverteren of je kennis te delen.

We hebben vaste mediapakketten maar leveren ook oplossingen op maat zodat we de beste aansluiting kunnen vinden bij je sales- en marketing-doelstellingen.

Baas Magazine

4 edities per jaar CEO’s, CMO’s, COO’s, CTO‘s en CIO’s
Alles over BaaS Magazine

Het nieuwe Boardroom as a Service(BaaS)-platform verenigt de werelden van techniek, economie en maatschappij in een cross- functionele benadering. Het idee van een community staat daarbij voorop: onder gelijken ervaringen en inzichten uitwisselen over de rol en mogelijkheden van organisaties in het digitaliserende speelveld. Een dergelijk overleg is voor de hedendaagse bestuurder van onschatbare waarde.

BaaS Magazine

CDO Magazine

4 edities per jaar CDO/CTO
Alles over CDO Magazine

De CDO-community is een platform in ontwikkeling. Aanleiding voor deze nieuwe activiteiten is de veranderende kijk op IT en technologie, hetgeen een verschuiving van rollen en verantwoordelijkheden teweeg brengt. Dat vraagt om een nieuwe inhoudelijke verdieping, met bijbehorende uitgaven (zowel print als digitaal) en events.

Waar de CIO de technologie traditioneel benadert vanuit (interne) informatievoorziening, architectuur en systemen, is voor de CDO de business het startpunt. Steeds meer CIO’s ontwikkelen zich tot CDO’s of nemen deze rol erbij. Daarnaast is doen de ‘business technologists’ hun intrede, die in nauwe wisselwerking met de CIO werken aan top-line resultaat.

CDO Magazine

CIO Magazine

4 edities per jaar CIO
Alles over CIO Magazine

CIO Magazine is met afstand het hoogst gepositioneerde IT-blad van Nederland. Geen magazine over bits, bytes, nullen, maar een lezenswaardige glossy, die met pakkende artikelen, een sfeervolle lay-out en hoge kwaliteit fotografie informatietechnologie naar het hoogste bestuursniveau brengt.

CIO Magazine is een echt community-blad. Het biedt CIO’s en IT-directeuren een klankbord, een platform en het verschaft hen inspiratie en inzicht. Het magazine informeert, faciliteert discussies, deelt best practices en entertaint. Daarbij brengt CIO Magazine vraag (de doelgroep) en aanbod (marktpartijen) regelmatig samen.

CIO Magazine

BoardroomIT

9 edities per jaar meegeleverd met het Financieele Dagblad
Alles over BoardroomIT

De invloed die informatie technologie heeft op het dagelijks leven, de economie, de maatschappij en de samenleving is nog nooit zo groot geweest. BoardroomIT biedt een brede groep van managers en topbestuurders buiten de gangbare doelgroep van IT verantwoordelijkheden een overzicht van de snelle ontwikkelingen in technologie, het biedt inspiratie en geeft een podium aan de denkers die er toe doen.

BoardroomIT

IT-Executive

CIO, CFO, COO, CEO, sourcing professionals, IT- en informatiemanagers
Alles over IT-Executive

ICT Media bereikt met zijn platform IT-Executive.nl een brede doelgroep van beslissers op C-niveau bij de grootste bedrijven en instellingen in ons land met affiniteit voor IT, digitalisering, sourcing en leiderschap.

De website voorziet de doelgroep van nieuws, achtergronden en opinie, maar is met nadruk geen algemeen nieuwsportaal voor ontwikkelingen op ICT en innovatiegebied – daarvoor zijn talloze andere kanalen. In plaats daarvan lees je op de site de beste content uit CIO Magazine, CDO Magazine, BaaS Magazine en Boardroom IT.

Lezers/abonnees kunnen via verschillende streams, parallel aan de onze titels, de voor hen relevante artikelen lezen en zich abonneren (nieuwsbrief, LinkedIn, Twitter, Facebook, rss).

IT-Executive

Beëindigd

In de zomer van 2017 is de productie van de bladen Tijdschrift IT Management en Outsource Magazine stopgezet tegelijk met de introductie van het CDO Magazine. Het besluit kwam nu ICT Media zich meer gaat richten op C-level events en C-level content.

Tijdschrift IT Management

6 edities per jaar IT Executives, innovatiemanagers, architecten, information-en applicatiemanagers
Alles over Tijdschrift IT Management

Tijdschrift IT Management (TITM) biedt IT executives alle informatie over de relatie tussen IT en business: van innovatie met IT, architectuur en informatiemanagement tot business alignment & fusion. Er is ook veel aandacht voor performance management, project & portfolio management, innovatieve applicaties (mobility, SaaS) en de laatste IT-trends en -technologieën waarmee IT de business kan versterken. Tijdschrift IT Management informeert, faciliteert discussies, deelt best practices en entertaint. De combinatie van de diverse congressen en de informatie in TITM zorgt ervoor dat de IT executives het hele jaar op de hoogte blijven van hun vakgebied.

Tijdschrift IT Management

Outsource Magazine

4 edities per jaar CIO's, ICT-directeuren, demand- en supplymanagers, CFO's, CPO's, COO's
Alles over Outsource Magazine

Outsource Magazine is een autoriteit op het gebied van sourcing: van nearshoring, (far) offshoring, it outsourcing, outsource advies, BPO, HRM, klantcontact outsourcing, marketing outsourcing, administratie outsourcing, telecom outsourcing, KPO, RPO, learning outsourcing tot en met training outsourcing. Outsource Magazine informeert, faciliteert discussies, deelt best practices en entertaint. CIO’s, IT executives, demand-en supplymanagers, CFO’s, financieel managers en procurement officers zien Outsource Magazine als de belangrijkste bron van informatie voor een van de meest actuele topics op het gebied van Business en IT: Strategic Sourcing.

Outsource Magazine