Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl, redactie@ictmedia.nl, sales@ictmedia.nl
073 - 614 0070
STRATEGIC SOURCING
Bezoek strategicsourcing.nl

Strategic Sourcing

Sourcing, een strategisch wapen

Deelnemers

Programma

Partnerships

VIP Diner & Entertainment

300 Bezoekers

Het jaarlijkse congres Strategic Sourcing, georganiseerd door ICT Media, is het belangrijkste netwerk event voor degenen die aan de top staan van de sourcing-industrie. Dit jaarlijkse evenement voor managers senior business en IT-managers – biedt hen ook inzichten en best practices over onderwerpen zoals sourcing-strategie, governance en management, evenals aanbesteding, inkoop, levering en beheer van de vraag. We verwachten jaarlijks 300 executives op dit evenement. De vraagzijde van de markt is altijd goed vertegenwoordigd (65-70% van de deelnemers)!

Programma

Sourcing Executives helpen hun organisaties door strategisch sourcing in te zetten in de juiste combinatie van partners, providers en diensten. Vragen die de doelgroep bezg houdt en waar partners antwoord op kunnen geven zijn:

  • Waar te beginnen?
  • Hoe de geschikte strategie te defineren en aan te pakken?
  • En sluitend: Hoe te sturen naar de gewenste doelen?
Partnerships

De nadruk bij dit evenement is aan de vraagzijde van de markt. Het Jaarcongres Strategic Sourcing biedt partners ook de mogelijkheid deel te nemen aan de plenaire zittingen en peer, evenals ronde tafel en expert sessies. ‘S Avonds is er tevens een VIP-diner voor genodigden waar partners kunnen aansluiten.

VIP Diner & Entertainment

Na een intensief dag programma heeft een selecte groep van partners hebben het voorrecht om te genieten van de meest exquise gerechten en drankjes in onze VIP-diner met de deelnemers. Een fantastische, gezellige, zeer feestelijke netwerk avond met spectaculaire acts door bekende performers: een ideale gelegenheid om de besprekingen voort te zetten of voor een woord met een selecte groep van uw belangrijkste accounts of klanten.

Strategic Sourcing

Sourcing, een onlosmakelijk onderdeel van de bedrijfsstrategie.

Door middel van multi-sourcing hebben veel bedrijven gehele ecosystemen gebouwd met veel partners, waarvan ze sterk afhankelijk zijn. Zakelijk succes, concurrentievermogen, kostenreductie: het hangt allemaal af van een adequate inkoopstrategie en een scherpe uitvoering.

Het Strategic Sourcing Jaarcongres gaat over het beheer van sourcing governance en vraag en aanbod management: van een geavanceerde strategie tot zeer effectieve uitvoering. Het Strategic Sourcing congres belooft veel inspirerende zaken en visies te presenteren, door top CxO’s en experts. 

In samenwerking van ICT Media kan een partner:

  • Aanspraak maken op de verschillende disciplines van de sourcing en CIO/IT community;
  • Bouwen en versterken van relaties met C-level gasten;
  • Merkbewustzijn en zichtbaarheid creëren onder uw doelgroep;
  • Contactmomenten met uw doelgroep in een gezellige en ontspannen omgeving;
  • Genereer leads en nog belangrijker: Target Account Sales!

Format

Rondetafel sessies

Expert/Thema sessies

Peer sessies

Dag

Plenair programma
Lineup van sterke sprekers

Lunch pauze
Partnerplein

Breakout Sessie I
Rondetafel sessies, expert sessies, peer sessies

Break
Partnerplein

Breakout Sessie II
Rondetafel sessies, expert sessies, peer sessies

Receptie
Partnerplein

Avond

Diner
Ruimte voor 100 gasten met live entertainment

8-10 C-level gasten (60 minuten)

• Gasten zijn enkel op uitnodiging op basis van de Target Account List
• ICT Media helpt met het tot stand komen van de thema van de sessie en ondersteunen voor een client/gast spreker
• ICT Media zal ondersteunen in het uitnodiging proces
• Moderatie voor meer diepgaandere discussies op aangegeven topics
• AV materiaal en dranken

Een ronde tafel sessie is de ideale manier voor partners om in contact te komen met hun doelgroep. Kennis wordt gedeeld dankzij directe contacten en deelnemers aan de sessie zijn in staat om een duidelijk beeld van de problemen op de markt te krijgen.

Partners en hun leidinggevenden starten de sessie, echter wordt dit altijd met respect voor de gemeenschap gedaan en zonder het bevorderen van eigen bedrijven.

Deelnemers aan de ronde tafels waarderen dit en het resultaat is dan altijd van hoge waarde voor beide partners en doelgroep.

15-35 C-level gasten (60 minuten)

• Open sessie voor de gasten om te bezoeken
• ICT Media helpt met het tot stand komen van de thema van de sessie
• Inclusief moderatie, AV materiaal en dranken

Een gemeenschap kan niet floreren zonder interactie en kennisuitwisseling. Daarom bieden ICT media en zijn partners de leden binnen de CIO gemeenschap aan om deel te nemen aan deskundige expert of thema sessies voor de CIO.

Managers van een aantal organisaties gaan een discussie aan over een actueel onderwerp. Na een inleidende presentatie door een deskundige of client ontstaat er vaak al snel een levendige discussie.

Een expert sessie wordt doorgaans gepresenteerd door één leverancier, terwijl een thema sessie wordt gepresenteerd door een selectie van leveranciers die werken in een zogenaamde eco-systeem.

15-35 C-level gasten (60 minuten)

• Alle gasten van het congres zijn vrij om dit deel van het sub programma te bezoeken
• Presentatie is een mix van CIO’s/CxO’s, top-Executives of van onze partners met externe content sprekers
• ICT Media bepaalt het topic van de High Speed Keynotes
• Er kunnen maximaal 4 keynotes deelnemen met ieder 12 minuten om zijn/haar visie op het gespecificeerde topic te geven

Ervaringen, percepties, fouten en visie verhalen … fundamentele elementen van een geweldige sessie! Binnen 60 minuten zal het publiek worden weggeblazen met 4 verschillende point-of-views, allemaal met betrekking tot hetzelfde onderwerp. Gedreven door een klok en een gong, iedere keynote heeft een maximum van 12 minuten om zijn visie en ervaringen te delen. Als je als partner of doelgroep wilt deelnemen aan een van de high speed keynotes, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Partner worden?

Uw organisatie ondersteunen in verkoop en marketing doelstellingen

ICT Media ondersteunt haar partners in hun verkoop en marketing doelstellingen op basis van een hoge kwaliteit programma en entourage, in combinatie met een buitengewone doelgroep van hoog niveau. Het programma is volledig vraag gestuurde en het opgezet in samenwerking met partners op alle thema’s die hoog staan op de agenda van de bezoekers.

Onderstaand zijn de standaard pakketten die ICT Media aanbied, prijs op aanvraag. Daarnaast leveren we ook maatwerk oplossingen en aanvullende sponsoring opties. Neem contact op voor meer informatie.

Platinum Partner

Als Platinum partner heeft u toegang tot het VIP Diner met ruim 100 doelgroep gasten en het jaarcongres met ruim 250 doelgroep gasten.

Daarnaast heeft u met dit pakket de maximale zichtbaarheid tijdens het event met een grote stand, uw eigen rondetafel sessie tijdens het breakout programma, 8 toegangskaarten voor uw sales, 40 kaarten voor uw (IT executive) relaties en een uitgebreide mediacampagne gedurende de maanden rondom het jaarcongres.

Meer informatie aanvragen

Gold partner

Als Gold partner heeft u toegang tot het jaarcongres met ruim 250 doelgroep gasten. Daarnaast zijn er zijn er een beperkt aantal dinertafels beschikbaar voor het VIP Diner met ruim 100 doelgroep gasten en rondetafels tijdens het breakout programma.

Daarnaast heeft u met dit pakket een medium zichtbaarheid tijdens het event met o.a. een kleine stand, 4 toegangskaarten, 20 kaarten voor uw (IT executive) relaties voor uw sales en een kleine mediacampagne gedurende de maanden rondom het jaarcongres.

Meer informatie aanvragen

Zilver Partner

Als Zilver partner heeft u toegang tot het jaarcongres met ruim 250 doelgroep gasten. Daarnaast heeft u met dit pakket zichtbaarheid tijdens het event met o.a. een kleine stand,  2 toegangskaarten voor uw sales en 10 kaarten voor uw (IT executive) relaties.

Meer informatie aanvragen