Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl
073 - 614 0070
Innovatie & Transformatie
Bezoek Innovatie&Transformatie.nl

Innovatie & Transformatie

Deelnemers

Programma

Partnerships

VIP Diner & Entertainment

300 bezoekers

Het congres Innovatie & Transformatie is het jaarlijkse evenement voor CIO’s, VP’s, IT -directors en leidinggevenden, directe rapporten, senior IT-managers die betrokken zijn bij trending topics zoals innovatie, transformatie en business enabling technology.

We verwachten 250 bezoekers rond te mogen verwelkomen om dit eendaags evenement. De nadruk van het programma van dit evenement is aan de vraagzijde van de markt. Het congres Innovatie & Transformatie biedt tal van mogelijkheden om deel te nemen aan de plenaire vergadering, collega, expert en ronde tafel sessies. Overdag sessies worden gevolgd door een exclusieve avond VIP diner voor genodigden.

Programma

Het Jaarcongres Innovatie & Transformatie 2018 draait vooral om het ‘hoe’. Welke bedrijven zetten moderne technologieën en werkwijzen in om hun business een concrete boost te geven? Hoe doen ze het en wat zijn de geleerde lessen? Daarnaast is tijdens het congres meer concrete aandacht voor specifieke, innovatieve onderwerpen als robotica, blockchain, smart connectivity, kunstmatige intelligentie, cloud en cognitive computing.

Partnerships

De nadruk bij dit evenement is aan de vraagzijde van de markt. Het Jaarcongres Innovatie & Transformatie biedt ook de mogelijkheid deel te nemen aan de plenaire zittingen en peer, evenals ronde tafel en expert sessies. ‘S Avonds is er tevens een VIP-diner voor genodigden waar partners kunnen aansluiten.

VIP Diner & Entertainment

Na een intensief dag programma heeft een selecte groep van partners hebben het voorrecht om te genieten van de meest exquise gerechten en drankjes in onze VIP-diner met de deelnemers. Een fantastische, gezellige, zeer feestelijke netwerk avond met spectaculaire acts door bekende performers: een ideale gelegenheid om de besprekingen voort te zetten of voor een woord met een selecte groep van uw belangrijkste accounts of klanten.

Innovatie & Transformatie

De organisatie van de toekomst

Op het Jaarcongres Innovatie & Transformatie staat de organisatorische component van innovatie centraal. Veel bedrijven gaan, met oog op slagkracht, wendbaarheid en schaalbaarheid, over op modellen en werkwijzen als DevOps, Agile, zelfsturende teams, autonomie voor individuele werknemer enzovoorts.

Binnen deze nieuwe dynamiek en werkwijzen komt veel innovatie van onderaf (eigen mensen) en vanuit onverwachte hoek (zoals bij de samenwerking met startups of ketenpartners) de organisatie binnen. Het is aan de bestuurder, en met name de CIO, om de organisatie hierop in te richten. Voor de direct reports en meer inhoudelijke functies betekent dit dat ze veel meer invloed kunnen uitoefenen op de koers, economie en aard van het bedrijf.

In de nieuwe technologie enablede wereld is alles mogelijk en nagenoeg iedereen is er vanuit zijn of haar eigen unieke positie in staat om de veranderingen mede vorm te geven. CIO’s, CEO’s, architecten, informatiemanagers, businesseigenaren, innovatieve starters – op het Jaarcongres Innovatie en Transformatie in Nieuwegein is ruimte voor iedereen die wil samenwerken aan een succesvolle toekomst.

In samenwerking van ICT Media kan een partner:

  • Aanspraak maken op de verschillende disciplines van de sourcing en CIO/IT community;
  • Bouwen en versterken van relaties met C-level gasten;
  • Merkbewustzijn en zichtbaarheid creëren onder uw doelgroep;
  • Contactmomenten met uw doelgroep in een gezellige en ontspannen omgeving;
  • Genereer leads en nog belangrijker: Target Account Sales!

Format

Rondetafel sessies

Expert/Thema sessies

Peer sessies

Dag

Plenair programma
Lineup van sterke sprekers

Lunch pauze
Partnerplein

Breakout Sessie I
Rondetafel sessies, expert sessies, peer sessies

Break
Partnerplein

Breakout Sessie II
Rondetafel sessies, expert sessies, peer sessies

Receptie
Partnerplein

Avond

Diner
Ruimte voor 150 gasten met live entertainment

8-10 C-level gasten (60 minuten)

• Gasten zijn enkel op uitnodiging op basis van de Target Account List
• ICT Media helpt met het tot stand komen van de thema van de sessie en ondersteunen voor een client/gast spreker
• ICT Media zal ondersteunen in het uitnodiging proces
• Moderatie voor meer diepgaandere discussies op aangegeven topics
• AV materiaal en dranken

Een ronde tafel sessie is de ideale manier voor partners om in contact te komen met hun doelgroep. Kennis wordt gedeeld dankzij directe contacten en deelnemers aan de sessie zijn in staat om een duidelijk beeld van de problemen op de markt te krijgen.

Partners en hun leidinggevenden starten de sessie, echter wordt dit altijd met respect voor de gemeenschap gedaan en zonder het bevorderen van eigen bedrijven.

Deelnemers aan de ronde tafels waarderen dit en het resultaat is dan altijd van hoge waarde voor beide partners en doelgroep.

15-35 C-level gasten (60 minuten)

• Open sessie voor de gasten om te bezoeken
• ICT Media helpt met het tot stand komen van de thema van de sessie
• Inclusief moderatie, AV materiaal en dranken

Een gemeenschap kan niet floreren zonder interactie en kennisuitwisseling. Daarom bieden ICT media en zijn partners de leden binnen de CIO gemeenschap aan om deel te nemen aan deskundige expert of thema sessies voor de CIO.

Managers van een aantal organisaties gaan een discussie aan over een actueel onderwerp. Na een inleidende presentatie door een deskundige of client ontstaat er vaak al snel een levendige discussie.

Een expert sessie wordt doorgaans gepresenteerd door één leverancier, terwijl een thema sessie wordt gepresenteerd door een selectie van leveranciers die werken in een zogenaamde eco-systeem.

15-35 C-level gasten (60 minuten)

• Alle gasten van het congres zijn vrij om dit deel van het sub programma te bezoeken
• Presentatie is een mix van CIO’s/CxO’s, top-Executives of van onze partners met externe content sprekers
• ICT Media bepaalt het topic van de High Speed Keynotes
• Er kunnen maximaal 4 keynotes deelnemen met ieder 12 minuten om zijn/haar visie op het gespecificeerde topic te geven

Ervaringen, percepties, fouten en visie verhalen … fundamentele elementen van een geweldige sessie! Binnen 60 minuten zal het publiek worden weggeblazen met 4 verschillende point-of-views, allemaal met betrekking tot hetzelfde onderwerp. Gedreven door een klok en een gong, iedere keynote heeft een maximum van 12 minuten om zijn visie en ervaringen te delen. Als je als partner of doelgroep wilt deelnemen aan een van de high speed keynotes, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Partner worden?

Uw organisatie ondersteunen in verkoop en marketing doelstellingen

ICT Media ondersteunt haar partners in hun verkoop en marketing doelstellingen op basis van een hoge kwaliteit programma en entourage, in combinatie met een buitengewone doelgroep van hoog niveau. Het programma is volledig vraag gestuurde en het opgezet in samenwerking met partners op alle thema’s die hoog staan op de agenda van de bezoekers.

Onderstaand zijn de standaard pakketten die ICT Media aanbied, prijs op aanvraag. Daarnaast leveren we ook maatwerk oplossingen en aanvullende sponsoring opties. Neem contact op voor meer informatie.

Platinum Partner

Als Platinum partner heeft u toegang tot het VIP Diner met ruim 100 doelgroep gasten en het jaarcongres met ruim 250 doelgroep gasten.

Daarnaast heeft u met dit pakket de maximale zichtbaarheid tijdens het event met een grote stand, uw eigen rondetafel sessie tijdens het breakout programma, 8 toegangskaarten voor uw sales, 40 kaarten voor uw (IT executive) relaties en een uitgebreide mediacampagne gedurende de maanden rondom het jaarcongres.

Meer informatie aanvragen

Gold partner

Als Gold partner heeft u toegang tot het jaarcongres met ruim 250 doelgroep gasten. Daarnaast zijn er zijn er een beperkt aantal dinertafels beschikbaar voor het VIP Diner met ruim 100 doelgroep gasten en rondetafels tijdens het breakout programma.

Daarnaast heeft u met dit pakket een medium zichtbaarheid tijdens het event met o.a. een kleine stand, 4 toegangskaarten, 20 kaarten voor uw (IT executive) relaties voor uw sales en een kleine mediacampagne gedurende de maanden rondom het jaarcongres.

Meer informatie aanvragen

Zilver partner

Als Zilver partner heeft u toegang tot het jaarcongres met ruim 250 doelgroep gasten. Daarnaast heeft u met dit pakket zichtbaarheid tijdens het event met o.a. een kleine stand,  2 toegangskaarten voor uw sales en 10 kaarten voor uw (IT executive) relaties.

Meer informatie aanvragen