Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl, redactie@ictmedia.nl, sales@ictmedia.nl
073 - 614 0070

Rob Beijleveld

Het tweede halfjaar van 2016 belooft wat!

///
Categories,

Wat een ongelofelijke berg activiteiten en interactie hebben we het afgelopen halfjaar achter de rug met de gehele markt. Vraag en aanbod heeft nog nooit zoveel interactie gehad en er zijn nog nooit zo veel verhalen uitgewisseld!

Van Dinershows, Award-uitreikingen, Rondetafelsessies in #VillaVught, Summits, Jaarcongressen, Magazines, Kranten, Boeken, een EuroCIO-summit nog even op de valreep in Barcelona en tot slot de Partnermeeting voor CIODAY2016 afgelopen week. En ja deze laatste is altijd bijzonder. Dat is immers de graadmeter van het sentiment en de start van de campagne… En geloof me, het gaat weer een jaar worden. De feedback was geweldig. Vele ideeën en vele daarvan haalbaar. Nieuwe ideeën zijn ook een must, want de sector zit zo her en der ‘op slot’. Vandaar het thema dit jaar: Breakthrough!

Maar nu eerst even chillen. De kasten opruimen, de bestanden updaten en de plannen verder uitwerken in de komende maanden. Om weer geheel klaar te zijn om de eerste activiteiten in september: Het Jaarcongres Innovatie en Transformatie en een serie Summits in het land en RT’s in De Villa. Allemaal in opmaat naar… CIODAY2016!

Maar voor een ieder nu: fijne vakantie!

Hartelijke groet,
Rob Beijleveld