Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl, redactie@ictmedia.nl, sales@ictmedia.nl
073 - 614 0070

Events

Zowel op het gebied van media, evenementen, rondetafels als andere bijeenkomsten staat de CIO centraal. Gekozen is voor een thema-gerichte insteek en opzet, die de totale CIO-agenda omvat. Inclusief die van nauw verwante en/of sterk aanpalende functies zoals de CDO, CTO en wellicht de COO en CEO. Bovendien zullen we de wisselwerking tussen genoemde functies nog sterker gaan stimuleren.

In de basis organiseert ICT Media drie CIO-evenementen: CIO Dinershow op 26 maart, het CIO+ evenement op [x] juni en last but not least de grootser dan ooit opgezette CIODAY op 25 en 26 november. Waar de dinershow vooral inspireert (‘get inspired’), geeft CIO+ dieper inzicht in het waarom, wat en hoe (‘get insight’). Om uiteindelijk op CIODAY2019 alle puzzelstukjes op hun plaats te laten vallen (’get the job done’).

Hoofdthema’s zijn innovatie, transformatie, data, leiderschap en samenwerking in ecosystemen. Evenals voorgaande jaren worden op deelonderwerpen de technologische of bestuurlijke verdieping gezicht. Denk aan subthema’s als cloud computing, kunstmatige intelligentie, internet of things, nieuwe organisatie- en werkvormen, opkomende technologieën enzovoorts.

CIO Dinershow & Business Innovation Summit

26 Maart 2019
Bekijk het programma en partneropties

Overdag organiseren we in Villa Vught de Business Innovation Summit voor een inhoudelijk programma met een plenair gedeelte en aansluitende sessies, in de avond laten we de top van de Nederlandse CIO’s en leveranciers aanschuiven bij de CIO Dinershow. Entertainment, een heerlijk bourgondisch diner en netwerken, gevolgd door de uitreiking van de TIM Awards: de jaarlijkse innovatieprijzen.

Tijdens dit evenement verwelkomen wij meer dan 100 managers en executives. Gedurende de dag zijn er meerdere sessies, terwijl het ’s avonds, tijdens het VIP diner, in een sfeervolle ambiance napraten is.

CIO DINERSHOW

CIO&CDO Insights

11 Juni 2019
Bekijk het programma en partner opties

Zoals met onze jaarlijkse congressen is de formule van ICT Media gericht op het vervullen van de hoge vraag op kwaliteit op content en netwerk facilitators. Dit stelt ons in staat om de juiste deelnemers te vinden voor onze activiteiten. Doordat we hoeveelheid partners beperken tot een maximum van 10 zorgen we ervoor dat deelnemers in een informele sfeer blijven waarbij openlijk kan worden gediscussieerd.

Tijdens dit evenement verwelkomen wij meer dan 100 CIO’s/CDO’s en executives. Gedurende de dag worden tal van sessies gegeven (plenaire, peer-, rondetafel- en expertsessies), waarbij ’s avonds, tijdens een walking dinner of BBQ, in een sfeervolle ambiance kan worden nagepraat.

CIO&CDO Insights

CIODAY

25 & 26 November 2019
Bekijk het programma en partner opties

CIODAY gaat over de dynamiek van een sterk verweven technologie, economie en maatschappij. Niet alleen vanuit een top-down leiderschap perspectief, maar ook als een bottom-up trend. Omdat de consument en eindgebruiker de business beïnvloeden net als de business individuen beïnvloeden. CIODAY probeert de werelden van technologie, economie en maatschappij te verenigen in een cross-functionele benadering en IT te betrekken in het veranderende speelveld. De aanwezige CIO’s zijn hier niet alleen om de CFO, CTO, COO en CMO te ontmoeten, maar ook de CEO! Dit thema is ook een belangrijk criterium voor de CIO of the Year verkiezing, waar de winnaar van de Award traditioneel wordt genoemd aan het einde van het evenement.

Tijdens dit evenement verwelkomen wij meer dan 600 managers en executives. Gedurende de dag worden tal van sessies gegeven (plenaire, peer-, rondetafel- en expertsessies), waarbij ’s avonds, tijdens de pre-conference een VIP CIO Diner wordt gehouden waar in een sfeervolle ambiance kan worden nagepraat.

CIODAY