Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl, redactie@ictmedia.nl, sales@ictmedia.nl
073 - 614 0070

Partners

Teamwork makes the Dreamwork

ICT Media werkt samen met industrie onderscheidende bedrijven. Dankzij toonaangevende leiders en managers die werken aan vooruitgang en innovatie is ICT Media in staat content te leveren voor media en congressen die snijden op de relevante ontwikkelingen en pijnpunten. 

CIO Platform Nederland

Het CIO Platform Nederland is de onafhankelijke vereniging van de eindverantwoordelijken voor digitalisering en/of IT van private en publieke organisaties in Nederland. In veel gevallen is dit de CIO. Richtlijn voor de aangesloten bedrijven en organisaties is een omzet van meer dan 500 miljoen euro op jaarbasis en/of een IT-budget van meer dan 25 miljoen euro.

EuroCIO

De Europese CIO Association (EuroCIO) is de enige Europese, onafhankelijke, non-profitorganisatie voor grote IT-afnemers, zowel privé als publiek. Met meer dan 600 organisaties als leden, vertegenwoordigd door hun hoogste IT-manager of CIO en meer dan 500.000 IT-medewerkers, is EuroCIO ook de grootste organisatie op wereldniveau, met links naar andere CIO-gemeenschappen over de hele wereld.

Gartner

Gartner is een onderzoeks- en adviesbureau in de informatietechnologie-sector. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stamford, Connecticut. Het bedrijf had vanaf de oprichting tot 2001 de naam GartnerGroup tot in 2001 de naam werd veranderd. Meta Group is een bedrijf dat sinds 2005 onderdeel van Gartner uitmaakt. Het kantoor van Gartner Nederland is gevestigd in Amsterdam-Zuidoost.

Nyenrode Business Universiteit

De Nyenrode Business Universiteit, kortweg Nyenrode, is de oudste particuliere universiteit van Nederland. De instelling werd opgericht in 1946. Het onderwijs is gericht op het (internationale) bedrijfsleven. De Nyenrode Business Universiteit is geaccrediteerd door EQUIS, AMBAS en NVAO.

Boston Consulting Group

De Boston Consulting Group (BCG) is een wereldwijd opererende management consultant en is toonaangevend op het gebied van strategie. Samen met klanten in diverse sectoren onderzoekt BCG mogelijkheden om meer waarde te creëren, complexe uitdagingen te adresseren en organisaties te transformeren

Platform Outsourcing Nederland

Het Platform Outsourcing Nederland is de onafhankelijke ontmoetingsplaats voor het ontwikkelen en delen van deskundigheid op het terrein van sourcing. PON verbindt alle niveaus van vertegenwoordiging van belanghebbenden op het gebied van outsourcing binnen een betrouwbare, niet-commerciële omgeving.