Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl, redactie@ictmedia.nl, sales@ictmedia.nl
073 - 614 0070
CIODINERSHOW
Bezoek CIODINERSHOW.nl
De Oscars op Innovatie
Diner & Live
entertainment

CIO Dinershow

De Oscars op innovatiegebied

Deelnemers

Programma

Partnerships

TIMMIES

VIP Diner & entertainment

200 gasten

Ieder jaar weer moeten wij ons uiterste best doen om te zorgen dat we alle gasten een plek kunnen geven in de Orangerie. Niet eenvoudig door de jaarlijkse toename van het aantal aanmeldingen. We wijten dat aan de geweldige atmosfeer, de gastvrijheid en de mogelijkheden om te netwerken.

Middag & avond

De dag kenmerkt zich door een sterk inhoudelijke middagtrack, de Business Innovation Summit, met keynotes, rondetafels en workshops. De avond leent zich voor ontspanning en entertainment met de uitreiking van de TIM Awards tijdens een diner van wereldklasse.

Partnerships

Door onze activiteiten zorgvuldig op te zetten ondersteunen wij onze partners met hun verkoop-en marketingdoelen. De hoge kwaliteit van onze activiteiten heeft onze hoogste prioriteit: hierdoor kunnen we het juiste niveau van bezoekers trekken.

Bij de organisatie van evenementen werken we nauw met onze partners en doelgroep samen, waardoor we toegevoegde waarde creëren voor beide groepen.

TIMMIES

The Innovation Manager Awards (TIM Awards of Timmies) zijn een initiatief van ICT Media en CIO Magazine, bedoeld om innovatieve projecten te belonen en te stimuleren bij zowel leveranciers als afnemers op het gebied van IT. De prijzen worden elk jaar uitgereikt tijdens de sfeervolle CIO Dinershow in de Orangerie te ’s-Hertogenbosch.

VIP Diner & entertainment

Geweldige artiesten, gastvrijheid en goede muziek kenmerken de CIO Dinershow. Een perfecte sfeer om te kunnen netwerken met collega’s. Het event is een van de jaarlijkse hoogtepunten van de CIO community!

Formule Dinershow

In de prachtige Orangerie te Den Bosch verzamelen pakweg 150 CIO’s zich voor een avond van entertainment, netwerken, een diner van wereldklasse en natuurlijk de uitreiking van de TIMMIES.

Door kwaliteit voorop te zetten trekken we bezoekers van niveau. Gedurende de voorbereidingen werken we nauw samen met onze partners en onze doelgroep – de CIO community. 

Gefaciliteerd door ICT Media kan een partner:

  • Aanspraak maken op de verschillende disciplines binnen de CIO-gemeenschap;
  • Relaties met gasten op C-level aangaan en versterken;
  • Merkbewustzijn en zichtbaarheid creëren onder onze doelgroep;
  • Een klant/organisatie nomineren voor een TIM Award;
  • Leads genereren en target account sales realiseren.

Format

Rondetafelsessies

Expert/Themasessies

Ochtend & middag

Plenair programma I
Sterke lineup van sprekers.

Lunchpauze

Breakout sessie I
Rondetafelsessies, expertsessies en/of peer-sessies

Receptie

Avond

Dinershow & awarduitreiking

8-10 gasten op C-level (60 minuten)

• Gasten enkel op uitnodiging, op basis van de target account list.
• ICT Media helpt met bepaling van het thema van de sessie en ondersteuning voor een cliënt/gastspreker.
• ICT Media biedt ondersteuning bij het uitnodigingsproces.
• Inclusief moderatie voor meer diepgaande discussies op aangegeven onderwerpen.
• Inclusief AV-materiaal en dranken.

Een rondetafelsessie is een ideale manier voor partners om in contact te komen met de doelgroep. Kennis wordt gedeeld dankzij directe contacten en deelnemers aan de sessie krijgen een duidelijk beeld van de problemen op de markt.

Vertegenwoordigers van de partnerorganisatie starten de sessie, maar altijd met respect voor de doelgroep, zonder te vervallen in een commerciële boodschap en door voldoende ruimte te bieden aan inbreng en interventie van de deelnemers.

Onze doelgroep waardeert dit en partners kunnen daarmee hun voordeel doen.

15-35 gasten op C-level (60 minuten)

• Open sessie.
• ICT Media helpt met bepaling van het thema van de sessie.
• Inclusief moderatie, AV-materiaal en dranken.

Een gemeenschap kan niet floreren zonder interactie en kennisuitwisseling. Daarom bieden ICT Media en zijn partners de CIO deelname aan expertsessies of themasessies.

Managers van een aantal organisaties gaan een discussie aan over een actueel onderwerp. Na een inleidende presentatie door een deskundige of klant ontstaat er vaak al snel een levendige uitwisseling van ideeën.

Een expertsessie wordt doorgaans gepresenteerd door één leverancier, terwijl een themasessie wordt gepresenteerd door een selectie van leveranciers die werken in een zogenaamd ecosysteem.

TIM Awards

The Innovation Manager Awards zijn een initiatief van ICT Media en CIO Magazine, bedoeld om innovatieve projecten te belonen en te stimuleren bij zowel leveranciers als afnemers.

“Het idee is dat het totale Nederlandse IT-ecosysteem een collaboratieve en innovatieve mindset gaat omarmen”, aldus ICT Media-directeur Rob Beijleveld, jurylid en initiatiefnemer van de innovatieprijzen.

Most Innovative Leader

Genomineerden zijn echte thought leaders of inspirators, danwel leidinggevenden die succesvol innoveren en hun organisatie transformeren met het oog op toekomstig succes en relevantie.

Most Innovative Company

Het dienen van een breder, algemeen belang voor burger en consument is een belangrijk pluspunt in deze categorie. Ook een slimme toepassing van technologie en informatie is cruciaal.

Most Innovative Vendor

Vernieuwing is pas relevant wanneer deze aansluit op de behoeften van klanten, consumenten en niet te vergeten de maatschappij als geheel. Een goede leverancier onderscheidt zich op dit punt.

Most Innovative Ecosystem

De markt vraagt steeds meer om het in gezamenlijkheid aanvliegen van uitdagingen en oplossingen. Innovatieve ecosystemen van partnerbedrijven en leveranciers maken het verschil.

Nomineer een partner

De TIM Awards worden traditiegetrouw in maart uitgereikt tijdens de drukbezochte CIO Dinershow in de sfeervolle Orangerie te ’s-Hertogenbosch.

Denk je dat iemand of een partner geschikt is voor de TIMMIES? Nomineer!

Partner worden?

We ondersteunen je organisatie in de verkoop- en marketingdoelstellingen

ICT Media ondersteunt zijn partners in hun verkoop- en marketingdoelstellingen door middel van programma’s en entourage van hoge kwaliteit, die bezoekers van hoog niveau trekken. Onze programma’s zijn volledig vraaggestuurd, maar wel opgezet in samenwerking met partners, uitgaande van thema’s die hoog op de agenda van onze doelgroep staan.

Onderstaand zie je de standaardpakketten die wij aanbieden, de prijzen zijn op aanvraag. Daarnaast leveren we ook oplossingen op maat en zijn er mogelijkheden voor aanvullende sponsoring. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden die wij partners bieden.

Eventpartner

Als Eventpartner kun je met twee personen aanschuiven bij het diner en sponsor je een door ons gefaciliteerde dinertafel voor 8 personen. Daarnaast heb je tijdens de dag en in de maanden voorafgaand aan het evenement zichtbaarheid als partner in onze communicatie. Daarnaast zijn er mogelijkheden zelf een rondetafelsessie te hosten tijdens het middagprogramma.

Vraag info aan

Tafelpartner

Als Tafelpartner kun je met zijn tweeën aanschuiven bij het diner. Je organisatie sponsort een door ons gefacilieerde dinertafel voor 8 personen. Er is geen mogelijkheid zelf een rondetafelsessie te organiseren.

Vraag info aan