Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl, redactie@ictmedia.nl, sales@ictmedia.nl
073 - 614 0070
Thuis van de CIO of the Year Award
CIODAY

CIODAY

Interactie op het hoogste niveau

Deelnemers

Programma

Partnerships

VIP Diner & Entertainment

After Party

Deelnemers

CIODAY is het jaarlijkse evenement voor CIO’s en leidinggevenden betrokken bij onderwerpen zoals bestuur, sourcing, IT-strategie, innovatie, arbeidsmarkt en nieuwe sociale en economische trends. Naast het plenaire programma biedt dit tweedaagse evenement de mogelijkheid om deel te nemen in High Speed Keynotes, evenals Rondetafel, Thema en Expert sessies. In de avond voorafgaand aan het evenement is er een VIP-diner voor genodigden.

Programma

CIODAY is het belangrijkste jaarlijkse netwerkevenement voor mensen aan de top van de vraagzijde van de multi-miljard IT-markt. Dit tweedaagse evenement in de Amsterdamse Beurs van Berlage is de jaarlijkse bijeenkomst voor meer dan 500 CIO’s, IT VP’s en / of IT-directeuren. Uit de statistieken blijkt dat de koper van de markt altijd zeer goed vertegenwoordigd is (ongeveer 70 procent).

Talrijke sessies worden gehouden, zoals exclusieve masterclasses met topsprekers als George Colony, Manfred Kets de Vries, Fons Trompenaars, Thornton May, Frank Modruson en vele anderen. Verder zijn de dagen gekenmerkt door inspirerende High Speed Keynotes, inter-actieve rondetafel sessies diepgaande expert sessies en de jaarlijkse aankondiging van de nieuwe CIO of the Year.

Partnership

ICT Media ondersteunt haar partners in hun verkoop en marketing doelstellingen op basis van een hoogwaardig programma en entourage, in combinatie met een buitengewone doelgroep van hoog niveau. Het programma is volledig vraaggestuurd en opgezet in samenwerking met partners, CIO Platform Nederland en de rest van CIO gemeenschap, op alle thema’s die hoog op de agenda van de bezoekers staan. Dit is de ultieme gelegenheid om thought leadership te eisen voor onze partners.

Door te focussen op de kwaliteit zijn we in staat om het juiste niveau van bezoekers en partners naar CIODAY te trekken. Voor de toegevoegde waarde van CIODAY voor uw organisatie hebben we wederom verschillende mogelijkheden.

VIP

Na een intensieve preconference programma zijn een selecte groep partners bevoorrecht om te genieten van de meest exquise gerechten en drankjes in onze VIP Diner. Een fantastische, gezellige, zeer feestelijke netwerk avond met spectaculaire acts door bekende artiesten – een ideale gelegenheid om de besprekingen voort te zetten met een selecte groep van uw belangrijkste accounts of klanten. Wij verzekeren u dat dit een onvergetelijke ervaring is voor zowel u en uw relaties.

After Party

Voor alle pre-conference deelnemers is er na het diner een after party op het DoubleTree Hilton Hotel in de Skylounge. Praat nog na over de dag met het uitzicht van Amsterdam in de avond.

CIODAY

Interactie op het hoogste niveau

CIODAY is het belangrijkste jaarlijkse netwerk evenement voor degenen bovenaan de vraagzijde van de multi-miljard IT-markt. Dit tweedaagse evenement in de Amsterdamse Beurs van Berlage is de jaarvergadering van meer dan 500 CIO’s, IT-VP’s en/of IT-bestuurders. 

Talrijke sessies worden gehouden, zoals exclusieve master classes met topsprekers zoals George Colony, Manfred Kets de Vries, Fons Trompenaars, Thornton May, Frank Modruson en vele anderen. De plenaire sessies beschikken ook over sprekers van wereldklasse. Bovendien worden de dagen gekenmerkt door inspirerende High Speed ​​Keynotes, interactieve rondetafel sessies, diepgaande expertsessies en de jaarlijkse aankondiging van de nieuwe CIO of the Year.

Format

Rondetafel sessies

Expert/Thema sessies

Peer sessies

High speed keynotes

Dag 1: Pre-conference
Lunch

Pre-conference programma I
Het pre-conferentieprogramma in de namiddag is alleen op uitnodiging voor leden van het CIO Platform Nederland: de top 100 Nederlandse CIO's. 

Pauze

Pre-conference programma II
Keynotes & Panel

Dinner receptie

CIO VIP Dinner
De CIO VIP Diner en After Diner Party zijn alleen op uitnodiging voor de top 300 CIO's (overnachting voor dinergasten).

Afterparty

Dag 2: CIODAY
Breakfast sessies

Opening & Plenair programma I
Keynotes

Pauze

Break-out programma
High Speed Keynotes, evenals Rondetafel, Thema en Expert sessies.

Lunch

Plenair programma II
Keynotes & panel

CIO of the Year Award Ceremony

Receptie
8-10 C-level gasten (60 minuten)

• Guests zijn enkel op uitnodiging op basis van de Target Account List
• ICT Media helpt met het tot stand komen van de thema van de sessie en ondersteunen voor een client/gast spreker
• ICT Media zal ondersteunen in het uitnodiging proces
• Moderatie voor meer diepgaandere discussies op aangegeven topics
• AV materiaal en dranken

Een ronde tafel sessie is de ideale manier voor partners om in contact te komen met hun doelgroep. Kennis wordt gedeeld dankzij directe contacten en deelnemers aan de sessie zijn in staat om een duidelijk beeld van de problemen op de markt te krijgen.

Partners en hun leidinggevenden starten de sessie, echter wordt dit altijd met respect voor de gemeenschap gedaan en zonder het bevorderen van eigen bedrijven.

Deelnemers aan de ronde tafels waarderen dit en het resultaat is dan altijd van hoge waarde voor beide partners en doelgroep.

15-35 C-level gasten (60 minuten)

• Open sessie voor de gasten om te bezoeken
• ICT Media helpt met het tot stand komen van de thema van de sessie
• Inclusief moderatie, AV materiaal en dranken

Een gemeenschap kan niet floreren zonder interactie en kennisuitwisseling. Daarom bieden ICT media en zijn partners de leden binnen de CIO gemeenschap aan om deel te nemen aan deskundige expert of thema sessies voor de CIO.

Managers van een aantal organisaties gaan een discussie aan over een actueel onderwerp. Na een inleidende presentatie door een deskundige of client ontstaat er vaak al snel een levendige discussie.

Een expert sessie wordt doorgaans gepresenteerd door één leverancier, terwijl een thema sessie wordt gepresenteerd door een selectie van leveranciers die werken in een zogenaamde eco-systeem.

15-35 C-level gasten (60 minuten)

• Alle gasten van het congres zijn vrij om dit deel van het sub programma te bezoeken
• Presentatie is een mix van CIO’s/CxO’s, top-Executives of van onze partners met externe content sprekers
• ICT Media bepaalt het topic van de High Speed Keynotes
• Er kunnen maximaal 4 keynotes deelnemen met ieder 12 minuten om zijn/haar visie op het gespecificeerde topic te geven

Ervaringen, percepties, fouten en visie verhalen … fundamentele elementen van een geweldige sessie! Binnen 60 minuten zal het publiek worden weggeblazen met 4 verschillende point-of-views, allemaal met betrekking tot hetzelfde onderwerp. Gedreven door een klok en een gong, iedere keynote heeft een maximum van 12 minuten om zijn visie en ervaringen te delen. Als je als partner of doelgroep wilt deelnemen aan een van de high speed keynotes, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Max 200 gasten

• Alle gasten van het evenement zijn vrij om dit deel van het subplenaire programma te bezoeken
• Presentatie is een mix van CIO’s / CxO’s, top-executives van onze partners en externe sprekers
• ICT Media bepaalt het onderwerp van de High Speed ​​Keynote
• Maximaal 4 keynotes per break-out. 12 minuten om zijn/haar visie op een specifiek onderwerp te geven

Ervaringen, percepties, fouten en visieverhalen … Funda-mentale elementen van een geweldige sessie! Binnen 60 minuten wordt de au- dience weggeblazen met 4 verschillende point-of-views, allemaal met betrekking tot hetzelfde onderwerp. Gedreven door een klok en een gong, elke keynoot heeft maximaal 12 minuten om zijn visie en ervaringen te delen. Als u als partner of een van uw klanten wil deelnemen aan een van de high-speed keynotes, voel je dan alstublieft geen contact Ons om de mogelijkheden te bespreken.

789
Bezoekers
100
Pre conference gasten
78
Internationale gasten
406
Diner gasten
312
Overnachtingen

CIO OF THE YEAR AWARD

Draagvlak en waardering bij de business zijn belangrijke wegingsfactoren bij de jaarlijks uit te reiken CIO of the Year Award. Tevens wordt de CIO langs de meetlat gelegd op leiderschap, visie en persoonlijk profiel binnen het bedrijf en de CIO-community.
Vaandeldragers

De oud-winnaars van de CIO of the Year Award zijn belangrijke vaandeldragers voor het vakgebied. Om de kennis, kunde en visie van alle award-winnaars te borgen, bundelen en delen is de CIO of the Year Association opgericht. De CIO of the Year Association is uniek door de verscheidenheid aan mensen en meningen.

Alle winnaars van de CIO of the Year Award waren dat jaar precies de juiste persoon, met de juiste aanpak, binnen de juiste context. Tezamen beschikken ze over een unieke mix aan competenties en inzicht, waarmee we onze organisaties, het IT-speelveld en misschien zelfs de wereld verder kunnen helpen.

Nominatie

De CIO of the Year Award procedure leunt op sterke criteria en processen. De processen en criteria zijn ontwikkelt over de afgelopen jaren tezamen met CIO Platform Nederland (CIO platform van top 100 organisaties in Nederland), CIO Magazine en wetenschappelijke onderzoek organisatie The Boston Consulting Group en Qhuba

Lees meer over het CIO of the Year Award proces hier.

Partnerschap

Wat is de toegevoegde waarde voor uw bedrijf?

ICT Media ondersteunt haar partners in hun verkoop en marketing doelstellingen op basis van een hoge kwaliteit programma en entourage, in combinatie met een buitengewone doelgroep van hoog niveau. Het programma is volledig vraag gestuurde en het opgezet in samenwerking met partners op alle thema’s die hoog staan op de agenda van de bezoekers.

Onderstaand zijn de standaard pakketten die ICT Media aanbied, prijs op aanvraag. Daarnaast leveren we ook maatwerk oplossingen en aanvullende sponsoring opties. Neem contact op voor meer informatie.

Diamond partner

Als Diamond partner heeft u toegang tot het pre-conference programma met de top 100 CIO’s van Nederland, het VIP Diner met ruim 300 doelgroep gasten en de CIODAY met ruim 500 doelgroep gasten.

Daarnaast heeft u met dit pakket de maximale zichtbaarheid tijdens het event met o.a. een grote stand, uw eigen sessie tijdens het breakout programma, 12 toegangskaarten voor uw sales, 50 kaarten voor uw (CIO) relaties en een zeer uitgebreide mediacampagne gedurende het hele jaar.

Meer informatie aanvragen

Platinum Partner

Als Platinum partner heeft u toegang tot het VIP Diner met ruim 300 doelgroep gasten en de CIODAY met ruim 500 doelgroep gasten.

Daarnaast heeft u met dit pakket een grote zichtbaarheid tijdens het event met o.a. een grote stand, uw eigen sessie tijdens het breakout programma, 8 toegangskaarten voor uw sales, 40 kaarten voor uw (CIO) relaties en een uitgebreide mediacampagne gedurende de maanden rondom CIODAY.

Meer informatie aanvragen

Gold Partner

Als Gold partner heeft u toegang tot de CIODAY met ruim 500 doelgroep gasten. Daarnaast zijn er zijn er een beperkt aantal dinertafels beschikbaar voor het VIP Diner met ruim 300 doelgroep gasten en rondetafels tijdens het breakout programma.

Daarnaast heeft u met dit pakket een medium zichtbaarheid tijdens het event met o.a. een meeting point, 4 toegangskaarten voor uw sales, 20 kaarten voor uw (CIO) relaties en een kleine mediacampagne gedurende de maanden rondom CIODAY.

Meer informatie aanvragen

Referenties