Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl
073 - 614 0070

TOMMIES

De Outsourcing Awards uitgereikt op OM DINERSHOW

Elk jaar in December, wanneer de sneeuw begint te vallen, is het tijd voor het meest plesante en stylische event van het jaar: De Outsource Magazine Diner show!

In een sceneniche omgeving in Amsterdam, senior sourcing executieves verzamelen voor een avond van entertainment, netwerken en een uitstekend diner en natuurlijk de uitreiking van de jaarlijkse, prestigieuze TOMMIES.

Geweldige artiesten, uitstekende hospitality and muziek onderscheiden de OM Diner Show. De show creëert een perfecte atmosfeer voor gemakkelijk netwerken met sourcing collegae. 

OM DINERSHOW

TOM categorieën 2017

Most Inspirational Sourcing Leader
Een persoonlijke Award, voor de manager die zich heeft onderscheiden door leiderschap te tonen en successen te boeken.

Most Successful Company in Sourcing
Deze Award wordt toegekend aan een organisatie aan de klantzijde van de markt, die heeft laten zien hoe met strategic sourcing successen zijn te behalen, soms onder lastige omstandigheden

Most Innovative Sourcing Vendor 
De Award voor de dienstverlener die innovatie niet alleen als marketingterm ziet, maar ook in de praktijk brengt.

Most Revolutionary Ecosystem
De Award voor organisaties die verdergaan dan transactionele samenwerking. Gemeenschappelijke doelstellingen, onderlinge afhankelijkheid en lange-termijn doelstellingen zijn belangrijke criteria.

Vul het onderstaande formulier in.

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Bericht

Nomatie procedure

Meldt u aan door middel van een motivatie van 50 woorden waarin u aangeeft waarom u vindt in een van de vier categorieën de beste te zijn voor het binnenslepen van een TOMMIE Award.

De categorieën waarvoor je je kan inschrijven zijn:

  • Most Inspirational Sourcing Leader: Een persoonlijke Award, voor de manager die zich heeft onderscheiden door leiderschap te tonen en successen te boeken.
  • Most Successful Company in Sourcing: Deze Award wordt toegekend aan een organisatie aan de klantzijde van de markt, die heeft laten zien hoe met strategic sourcing successen zijn te behalen, soms onder lastige omstandigheden.
  • Most Innovative Sourcing Vendor: De Award voor de dienstverlener die innovatie niet alleen als marketingterm ziet, maar ook in de praktijk brengt.
  • Most Revolutionary Ecosystem: De Award voor organisaties die verdergaan dan transactionele samenwerking. Gemeenschappelijke doelstellingen, onderlinge afhankelijkheid en lange-termijn doelstellingen zijn belangrijke criteria.